Sport

Astra Giurgiu a început să-i calce pe bătături pe cei mari

Înainte de partida cu FC Vaslui, din cadrul etapei a XI-a, Gigi Mulţescu a susţinut o conferinţă de  presă joi, 4 octombrie, antrenorul Astrei Giurgiu profitând de ocazia întâlnirii cu media locală pentru a menţiona faptul că echipa sa a început să fie vânată.

Este singura explicaţie pentru programările absolut aberante din ultima perioadă. Patru meciuri în 12 zile este prea mult şi pentru trupele mari din Occident. Să joci duminică, joi, luni şi vineri patru meciuri la rând, din punctul de vedere al lui Mulţescu, nu este totuşi o surpriză. Cei mari au înţeles că Astra Giurgiu a devenit o ameninţare pentru obiectivele lor şi, în buna tradiţie românească, au început să recurgă la tot soiul de subterfugii  pentru a stopa un club patronat de un om care nu va face sluj niciodată în faţa lui alde Sandu sau Dragomir.     

Cât despre meciul cu Vaslui, Gigi Mulţescu a opinat că va fi o partidă extrem de dificilă, sosirea lui Hizo echivalând cu o potenţare reală a ambiţiilor echipei. Viorel Hizo este un antrenor care ştie să motiveze foarte bine mental dar te şi pune rapid pe picioare din punct de vedere fizic. ”Noi trebuie să găsim însă mijloacele pentru a-i depăşi. Avem nevoie ca de aer de aceste trei puncte pentru a rămâne acolo, sus.”, a precizat Gigi Mulţescu.

Altfel, Astra Giurgiu a pefectat zilele trecute ultimele două tranferuri. Un portar cu experienţă şi un play-maker din Camerun, un puşti care este titular în naţionala de tineret a Camerunului şi care este de aşteptat să se  impună rapid în primul 11, fiind vorba, practic, de un decar de mare talent.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!