Sport

Astra Giurgiu a învins pe Universitatea Cluj cu 3-1 şi este pe locul secund în campionat

astraAstra Giurgiu merge ceas în acest început de sezon. “Alb-negrii” au câştigat cu 3-1 contra celor de la Universitatea Cluj în primul meci disputat în faţa propriilor suporteri.

Chiar şi fără trei piese importante Fatai, Bukari şi Yahaya, Daniel Isăilă a reuşit să găsească soluţii pe banca de rezerve împotriva unui adversar fără experienţă şi fără curaj.

Macedoneanul Mirko Ivanovski a deschis scorul în minutul şase, din plonjon, după o centrare în forţă a lui Tembo de pe partea dreaptă şi o intervenţie greşită a portarului Dolha.

Două minute mai târziu, Budescu îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor cu un şut din unghi după o pasă excelentă a lui Laban.

În minutul 68 scorul devine 3-0. Mirko Ivanovski pleacă de la limita ofsaidului şi reuşeşte să marcheze după o cursă de 40 de metri.

Astra mai putea marca de două sau trei ori în poarta lui Dolha, însă a făcut-o până la urmă în poarta lui Silviu Lung. Găman a deviat nefericit în proprie poartă o lovitură liberă executată de pe partea stângă, stabilind scorul final.

Lipsa de concentrare din ultimele minute a fost pusă pe seama oboselii acumulate în ultimele săptămâni, giurgiuvenii fiind bucuroşi că vor evolua din nou într-un meci de-abia peste şase zile.

În urma acestui rezultat Astra Giurgiu a urcat pe locul doi în clasament deşi are un meci mai puţin disputat.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!