Actualitate

Poliţiştii giurgiuveni au constatat weekendul trecut două cazuri de furt de porumb

timthumbFie că vorbim de bunuri de zecii de mii de euro, fie că discutăm despre o pradă constând in 35 de stiuleti de porumb, conform legii, tot prejudiciu se numeste, iar faptasii risca dosar penal in ambele cazuri. Şi cum e sezonul portumbului fiert, pentru care nimeni nu isi pune problema de unde provine, lanurile din judet, constituie in aceasta perioada in tinta hotilor care vor sa faca bani, rapid şi fără prea mari şanse sa fie prinsi. Trei persoane au avut insa ghinionul sa cada pe mana politistilor, dupa ce au fost surprinsi la furt de porumb şi reclamati la Politie.

În cel de-al doilea caz, vorbim de un prejudiciu mai mare, cei doi barbati fiind surprinsi cu peste 1000 de stiuleti ce porumb ce urmau sa ajungă în mainile cumparatorilor de porumb fiert sau copt.

Aşadar, pe lângă prejudicii constand in automobile, bijuterii, gadgeturi şi bunuri cu o ridicata, oamenii legii sunt nevoiti sa cerceteze si cazuri de furt de porumb, numarul acestora estimandu-se a se mari in perioada urmatoare, cand recoltele de toamna le vor face cu ochiul hotilor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!