Actualitate

MEREU LA DATORIE ȘI ÎNTOTDEAUNA VIGILENȚI

Agenții de securitate din cadrul S.C. Pază Publică Giurgiu S.A, societate subordonată Consiliului Local al Municipiului Giurgiu, sunt în slujba cetățeanului, lucru care s-a demonstrat încă odată în seara zilei de 26 februarie 2021. În jurul orelor 20.30, agentul de securitate din parcul Mihai Viteazu, aflat în serviciu, în timpul patrulării în perimetru, a găsit o carte de identitate pe care a predat-o organelor de poliție. Un alt agent de securitate din același obiectiv a găsit și predat organelor de poliție un portofel cu acte în ziua de 21 ianuarie a.c.
De asemenea, luni, 1 martie a.c., ziua în amiaza mare, agentul de securitate care își efectua serviciul la obiectivul “Stadion Marin Anastasovici”, a surprins patru indivizi care încercau să sustragă o plasă dintr-un gard metalic aflat în vecinătate. Salariatul firmei de pază a solicitat sprijinul polițiștilor, cărora le-a predat pe unul dintre autori, imobilizat de acesta, ceilalți făptuitori reușind să fugă de la locul faptei.
Așadar, vigilența agenților de securitate din cadrul SC Pază Publică Giurgiu SA, a condus la reținerea unuia dintre autori pentru furt de pe domeniul public si de asemenea, a scutit cetățenii de a sta pe drumuri pentru obținerea altor acte.


Conducerea, 
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!