Actualitate La zi

UN BĂRBAT S-A PREZENTAT SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE LA EXAMINAREA PENTRU REDOBÂNDIREA PERMISULUI DE CONDUCERE!

Polițiștii giurgiuveni de la Serviciul Public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor au avut surpriza să descopere că un bărbat de 47 de ani, candidat la examinarea pentru redobândirea permisului auto, s-a prezentat la traseu sub influența băuturilor alcoolice. S-a solicitat intervenția colegilor de la poliția rutieră. La testarea cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o concentrație de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta participa la examinarea pentru redobândirea permisului de conducere, permis ce-i fusese anulat tot pentru alcool.


Potrivit reprezentanților Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, în data de 2 martie 2021, în jurul orei 13,00, un candidat în varstă de 47 ani din comuna Ulmi, județul Giurgiu, s-a prezentat pentru redobândirea permisului de conducere. Nimic ciudat, doar că examinatorul a sesizat că acesta emana halenă alcoolică, ce se simțea destul de puternic chiar si prin mască, deși respectivul candidat a negat vehement că ar fi consumat alcool.
A fost solicitat un echipaj de la Poliția rutieră care a venit prompt și a procedat la testarea candidatului. „Surpriza” a fost că bărbat în vârstă de 47 de ani consumase alcool, rezultatul testului fiind de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ironia sorții este că permisul de conducere îi fusese anulat în urma unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub infuența alcoolului.
Lucrătorii Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor atrag atenția că nu este prima dată când un candidat se prezintă baut pentru susținerea examenului. Unii au ”ghinionul” să fie depistați înainte de a sustine probele, alții în trafic, însă și mai grav, unii sfârșesc prin a comite accidente, mai ușoare sau mai grave.
Soluția la această problemă nu se găsește doar în mâinile organelor statului, să identifice pe cei care încalcă aceste reguli și să îi sancționeze, ci la fiecare persoană care trebuie să facă alegerea conștientă de a nu conduce și a consuma alcool.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

UN BĂRBAT S-A PREZENTAT SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE LA EXAMINAREA PENTRU REDOBÂNDIREA PERMISULUI DE CONDUCERE! – www.giurgiuonline.com 2 martie 2021 at 16:26

[…] post UN BĂRBAT S-A PREZENTAT SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE LA EXAMINAREA PENTRU REDOBÂNDIREA PER… appeared first on Informatia de […]

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!