Actualitate

Spitalul Judeţean Giurgiu a fost acreditat!

elena dinuAnunţul a fost făcut public marţi, 30 august, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută de managerul Spitalului judeţean, dr. Elena Dinu, care a dat citire Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate.

Aşadar, după vizita din luna februarie, spitalul giurgiuvean a primit acreditarea. „S-a muncit din greu. Toată echipa managerială şi cea medicală deopotrivă am făcut eforturi, însă acest Ordin de acreditare al preşedintelui ANMCS nu reprezintă faptul că am scăpat de griji şi nevoi. Acest ordin ne obligă să menţinem şi să creştem standardele pe care Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate le impune”, a decarat dr. Elena Dinu, nu înainte de a le mulţumi colegilor pentru implicarea lor în procesul de acreditare.

Documentul a fost primit de spitalul judeţean la finele săptămânii trecute.

Dr. Elena Dinu a vorbit şi despre alte teme, precum: includerea Spitalului judeţean de urgenţă în Programul Naţional de Supraveghere şi control  al infecţiilor nosocomiale, care va permite accesul la fondurile naţionale al Ministerului Sănătăţii;  deficitul de cadre din Spitalul judeţean de urgenţă; noutăţi privind achiziţionarea mamografului şi altele,  teme la care vom face referire în ştiri separate.

Mariana Mitroi

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!