Sport

Astra Giurgiu a pierdut sâmbătă în faţa Universităţii Cluj, scor 1-2, ajungând la cea de-a doua înfrângere consecutivă

A doua înfrângere pe teren propriu a tulburat apele la malul Dunării. Nervos după ce FC Astra a pierdut în faţa Universităţii Cluj, patronul Ioan Niculae şi-a criticat atât jucătorii cât şi antrenorul Valentin Sinescu.

Omul de afaceri n-a suportat să vadă cum echipa sa este dominată de o formaţie din a doua jumătate a clasamentului, plecând furios de la arena “Marin Anastasovici”

Clujenii au început curajos meciul, Buleică ţintind bara porţii apărate de Silviu Lung. A fost un prim avertisment, deoarece Adrian Borza a executat perfect în minutul 32 o lovitură liberă de la peste 25 de metri cu care ardelenii au intrat în avantaj la cabine.

Valentin Sinescu a încercat să schimbe faţa Astrei prin două schimbări la pauză, însă acestea s-au dovedit inutile. Acţiunile Astrei au părut fără orizont, jucătorii fiind doar nişte umbre ale celor care au dus formaţia giurgiuveană pe locul secund în clasament.

Apatia gazdelor l-au determinat pe Ionel Ganea să încerce să forţeze marcarea unui nou gol. Intrarea lui Janos Szekely s-a dovedit decisivă pentru clujeni. Ardelenii şi-au dublat avantajul în minutul 85 după ce Muzac a înscris dintr-un penalty acordat de arbitru după un henţ în careu al lui Gabriel Enache.

Gazdele s-au trezit de-abia în minutul 89, atunci când Iulian Dima a arătat din nou punctul cu var, iar Constantin Budescu a marcat golul de onoare.

În ciuda victoriei, Ionel Ganea a avut un discurs echilibrat, susţinând că echipa sa luptă în continuare pentru evitarea retrogradării, rezultatele bune din ultima perioadă datorându-se ambiţiei jucătorilor.

În ciuda înfrângerii de sâmbătă, Astra se menţine pe poziţia a doua a clasamentului Ligii I. Giurgiuvenii simt însă în ceafă resuflarea celor de la Petrolul şi Dinamo care s-au apropiat la numai două puncte.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!