Sport

Astra se pregăteşte în Elveţia pentru meciurile din Liga Europa

astra-giurgiu1Pentru următoarele două săptămâni, Astra şi-a stabilit cartierul general lângă Geneva. În afară de exerciţiile tehnico-tactice, echipa antrenată de Daniel Isăilă va susţine trei jocuri de verificare. Dacă primul adversar nu este încă stabilit, Astra va evolua pe 26 iunie un amical cu Dinamo Moscova, echipa antrenată de Dan Petrescu.

Dacă la capitolul veniri există o singură certitudine, franco-cipriotul Vincent Laban un mijlocaş central în vârstă de 28 de ani venit de la Anorthosis Famagusta, cel al plecărilor este mai consistent. Fundaşii Ben Dejmia şi Melinte şi mijlocaşii George Florescu şi Distefano şi-au încheiat contractele cu FC Astra.

Mai mult, Daniel Isăilă nu se poate baza momentan nici pe o parte din jucătorii africani, aceştia având probleme cu vizele de şedere atât în Elveţia cât şi în România.

Astra Giurgiu va debuta în primul tur al Ligii Europa pe 4 iulie, numele adversarului urmând să fie cunoscut după tragerea la sorţi de la Nyon care va avea loc pe 24 iunie. Dacă manşa tur va avea loc în deplasare, astralii îşi vor prelungi şederea în Elveţia şi vor pleca direct în ţara de unde va proveni formaţia respectivă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!