Actualitate

Realizat printr-un proiect de 32 de milioane de Euro, depozitul ecologic de la Frăteşti nu poate fi folosit încă

depozitGropile de gunoi neconforme s-au închis de mult, însă Giurgiu nu are nici acum un depozit ecologic funcţional. De aceea, operatorii care se ocupă de salubrizarea județului sunt nevoiţi să ducă, în continuare, gunoiul la gropi de gunoi din apropierea Capitalei, ceea ce, evident, grevează preţul plătit de consumatori. Problema a fost ridicată şi în cea mai recentă şedinţă a Consiliului judeţean.

Consilierul Contntin Buduru este cel a care a cerut lămuriri în rivinţa situaţiei depozitului ecologic de la Frăteşti, realizat printr-un proiect de amploare, în valoare de 32 de milioane de euro, la standardele impuse de Uniunea Europeană, depozitul  de la Frăteşti este, în continuare, nefolosit. De ce, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Mustăţea. Acesta spune că, atunci când actualul Consiliul Judeţean a preluta mandatul, în iunie 2012, întreaga procedură de selectare a operatorului pe groapa ecologică era în litigiu.

Nici aparatul propriu al Consiliului Judeţean, nici preşedintele instituției sau consilierii nu se fac vinovaţi de întârzierea în punerea efectivă în funcţiune a depozitului ecologic de la Frăteşti.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!