Actualitate

Centrele de fier vechi verificate de polițiștii giurgiuveni! Cea mai mare captură de metale, din istoria IPJ

37.800 de kilograme de deșeuri neferoase ridicate în vederea confiscării, sechestru asiguratoriu de 500.000 de lei într-un dosar instrumentat și peste 260 de sancțiuni contravenționale aplicate, sunt rezultatele obținute în urma unei razii de amploare a polițiștilor giurgiuveni.
Miercuri, 30 mai a.c., polițiștii giurgiuveni au executat o razie de amploare pe raza întregului județ, vizând prevenirea și combaterea faptelor ilicite la regimul colectării, transportului și comercializării deșeurilor feroase și neferoase.
Astfel, s-a descins simultan la toate cele 51 de centre de colectare de metale de pe raza județului Giurgiu, confiscându-se în total cantitatea de 37.800 de kilograme de deșeuri neferoase.
De asemenea, au fost constatate două infracțiuni de evaziune fiscală prevăzute de legea 241/2005 și au fost aplicate peste 260 de sancțiuni contravenționale,în valoare de 127.000.
Polițiștii au instituit un sechestru asiguratoriu într-un dosar instrumentat de 500.000 de lei; au fost verificate peste 490 de autovehicule; legitimate și implementate în baza de date un număr de 636 de persoane.
La acțiune au participat  123 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu,  care au fost sprijiniți de reprezentanți de la alte institutii: Garda de Mediu, A.N.A.F, E.N.E.L, T.E.L.E.K.O.M. și S.N.C.F.R – S.A.
Cantitatea confiscata de politisti a fost predata la REMAT, comercializata asadar legal, iar suma rezultata constituie venit la bugetul de stat!
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!