Sport

Astra – Steaua a fost amânat

partida-astra-giurgiu-steaua-a-fost-amanata-din-cauza-meciurilor-celor-doua-echipe-din-cupele-europene-90369Cum era de aşteptat, duminică, 28 iulie, stadionul din cadrul Complexului Sportiv ”Marin Anastasovici” nu va găzdui derby-ul etapei a doua din actualul sezon fotbalistic al ligii I.

Astra Giurgiu – Steaua Bucureşti se va disputa la o dată ce nu a fost încă  anunţată. Revenind, era firesc ca fiecare dintre cele două combatante să dorească amânarea. Astfel, joi, Astra îşi joacă sezonul european în Cipru şi, desigur, ar fi vrut să întâlnească campioana en-titre duminică, poate chiar luni. Steaua, pe de altă parte, după excursia de la Skopje, ar fi vrut să joace o zi mai devreme. Adică sâmbătă, de vreme ce marţea viitoare se va deplasa în capitala Georgiei.

Bineînţeles, FRF a acceptat demersurile celor două cluburi care se puseseră de acord dintru bun început cu amânarea. Repetăm, data la care se va disputa meciul nu a fost anunţată, spre dezamăgirea microbiştilor giurgiuveni, care nu au mai văzut Steaua pe viu din anii ’80.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!