La zi

Atenţie, şoferi! Poliţiştii "vânează" centura de siguranţă!

politie centura

„Merge şi aşa” este un principiu de care şoferii giurgiuveni ar trebui să uite când se urcă la volan şi omit să îşi pună centura de siguranţă. Şi asta pentru că, timp de o săptămână, poliţiştii de la Rutier se alătură colegilor lor din toate statele Uniunii Europene şi derulează o acţiune de control în trafic, vizând portul centurii de siguranţă.

Statisticile realizate în ultima perioadă relevă faptul că, dacă ar fi purtat centura de siguranţă, numărul victimelor accidentelor rutiere ar fi fost cu mult mai mic. Acesta este motivul pentru care poliţiştii din toate statelele Uniunii Europene au decis să deruleze, simultan, o acţiune privind verificarea portului centurii de siguranţă. Acţiunea este în plină derulare şi la Giurgiu, iar rezultatele nu se lasă aşteptate.

Momentele în care poliţiştii vă trag pe dreapta pot fi întâlnite la orice oră, în aceste zile, atât pe drumurile din municipiu, cât şi pe cele din judeţ, aşa că ar fi bine să vă obişnuiţi ca, înainte de a porni motorul, să vă puneţi centura de siguranţă. Controalele pe această temă continuă pe tot parcursul acestei săptămâni, urmând a fi intensificate în week-end.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!