Actualitate Social

Au furat tot ce au găsit, acum sunt arestaţi preventiv

furtTrei bărbaţi şi un minor în vârstă de 17 ani sunt cercetaţi de Poliţie după ce ar fi săvârşit mai multe furturi din case de vacanţă de pe raza comunei Răsuceni, judeţul Giurgiu.
Cei de la Poliţie anunţă, printr-un comunicat, că în urma cercetărilor s-a stabilit că furturile efectuate de cei 4 s-au petrecut în ultimele 4 luni.
„Astfel, în perioada octombrie 2013 – februarie 2014, N.F., de 44 ani, F.M.F, de 22 ani, I.I., de 19 ani şi I.M.V., de 17 ani, toţi din comuna Răsuceni, judeţul Giurgiu, au săvârşit mai multe furturi (24 de fapte, constituite în 13 dosare penale) din locuinţe şi case de vacanţă de pe raza comunei Răsuceni, judeţul Giurgiu, ocazie cu care au sustras bormaşini electrice, polizoare unghiulare, aparatură electronică, tuciuri din aliaj, cazane de fabricat alcool, obiecte din metal, aparate de sudură, aparate de uz casnic şi gospodăresc, servicii de masă etc., bunuri ce au fost recuperate parţial de poliţişti cu ocazia a patru percheziţii efectuate la domiciliile acestora”, se arată în comunicatul Poliţiei Giurgiu.
Vineri, 21 martie, cei patru au fost reţinuţi pentru 24 ore şi prezentaţi Instanţei de judecată cu propunere de arestare preventiva pentru 30 zile,. Magistraţii Judecătoriei Giurgiu au dispus arestarea preventivă a lui N.F., F.M.F, şi I.I., iar faţă de I. M. V. a fost dispusă măsura controlului judiciar până la soluţionarea cauzei.
C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!