Social

Giurgiuvenii sunt invitaţi sâmbătă la "Marşul pentru viaţă"

mars bunLiga Tinerilor Creștini Ortodocși Români, filiala Giurgiu, va organiza un eveniment menit să sensibilizeze opinia publică cu privire la valoarea vieții umane în sine și a vieții în sânul familiei. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 22 martie, începând cu orele 16.00, la Biserica Buna Vestire din mun. Giurgiu, acesta fâcând parte dintr-un program național numit ,,Marșul pentru viață”, desfășurat în peste 30 de orașe din țară.
Episcopia Giurgiu susține această inițiativă care atrage atenția asupra sacralității familiei, a adopției, ca o alegere nobilă și ca o binecuvântarea a lui Dumnezeu, dar și asupra rostului creației umane.
Programul evenimentului:
– 16.00: Acatistul Sfântului Stelian – ocrotitorul copiilor;
– 16.30: Premierea copiilor care au obținut premii la Olimpiada de Religie, faza județeană;
– Prelegerea ,,Provocări la adresa familiei creștine”, susținută de Părintele Edmond Popa, consilier social al Episcopiei Giurgiului;
– Activități reacreative pentru copii, pe strada pietonală din fața bisericii Buna Vestire.
La acest eveniment sunt invitați să participe copiii de la Așezământul ,,Grădina Maicii Domnului” din localitatea Letca Nouă, copiii de la Așezământul ,,Sf. Arh. Mihail și Gavriil” din localitatea Slobozia de Giurgiu și copiii de la casele de copii de tip familial din mun. Giurgiu, preoți și credincioși.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!