Actualitate

Autostrada A1, scena unui acident rutier grav, joi după-amiază

elicopter_smurd

Pompierii de la Detaşamentul Bolintin au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier grav, petrecut joi după-amiază pe A1, în apropierea comunei Vânători. 

Acolo, şoferul unui TIR a intrat, se pare, „în plin” într-o autospecială CNADR, care efectua marcaje rutiere pe autostradă. Impactul a fost extrem de violent, şoferul tirului fiind prins în cabina contorsionată, acesta fiind motivul intervenţiei specialişitilor de la descarcerare din Detaşamentul Bolintin Deal.

Şi, cum starea şoferului era gravă, medicii ajunşi la faţa locului au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD. Doar că, odată ajuns la faţa locului, echipajul medical de pe elicopter a constatat că rănitul nu putea respira şi, deci, nu putea fi transportat la spital.

Prin urmare, medicii au luat o decizie extremă: au realizat, la faţa locului, o intervenţie chirurgicală de urgenţă, care să permită bărbatului să respire, după intervenţia chirurgicală acesta fiind transportat, cu elicopterul, la un spital din Capitală, în stare gravă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!