Actualitate

BALUL PRIMAVERII -Eveniment caritabil pentru susținerea Programului Bursier Inner Wheel

Clubul Inner Whell Giurgiu a organizat si in acest an traditionalul „Bal al primaverii”, care a inregistrat un succes, gratie organizarii de exceptie.
Evenimentul s-a desfasurat, la sfârsitul saptamânii care abia s-a incheiat, in elegantul ambient al restaurantului D’Alexia, reunindu-le pe membrele organizatiei in scopuri caritabile.

Evenimentul a debutat cu un spectacol de lumini, moment unic intrucat invitatii au aflat numele membrelor Inner Whell Giurgiu. Apoi, presedintele in exercitiu, Maria Ghita, a trecut in revista realizarile ultimului an, punctand actiunile desfasurate, invitandu-le apoi pe colegele sale alaturi.
Programul artistic a fost de neuitat grație talentatului tenor Alin Stoica și sopranei Mădălina Stephanie Radu, care au adus „OPERA” la Giurgiu! La reusita serii au contribuit formația Euroton Band și saxofonistul Viorel Răducu.

Alaturi de membrii clubului, evenimentul s-a bucurat si de prezenta mai multor personalitati ale comunitatii locale, de la politicieni, oameni de afaceri, pâna la reprezentanti ai unor institutii  si asociatii.
„Este o traditie pentru Clubul Inner Wheel ca la inceputul primaverii sa organizam acest eveniment destinat strângerii de fonduri. Anul acesta, scopul acestui eveniment caritabil este acela de a strânge fondurile necesare pentru susținerea Programului Bursier Inner Wheel.

Clubul va acorda cinci  burse de excelență unui număr de cinci elevi din Giurgiu care vor urma cursurile clasei a XII-a în anul școlar 2019 – 2020″, a declarat Maria Ghita, presedintele INNER WHELL Giurgiu.

         Evenimentul s-a dovedit a fi, dincolo de partea caritabilă, și o petrecere reușită,  grație talentatului tenor Alin Stoica și sopranei Mădălina Stephanie Radu, formației Euroton Band și saxofonistului Viorel Răducu .

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!