Actualitate

Dumitru Beianu: „PNL vine în faţa oamenilor cu candidaţi oneşti şi cu teme ce se pot realiza!”

 

beianuCandidatul PNL Giurgiu pentru Senatul României, Dumitru Beianu s-a referit în cadrul unei recente conferinţe de presă şi la campania electorală desfăşurată în cele trei săptămâni scurse, subliniind că PNL a ales să facă o campanie corectă, onestă, în care să aibă contact direct cu alegătorul sătul de atâtea promisiuni ale clasei politice, în general.

„Mă bucur că am posibilitatea de a le mulţumi giurgiuvenilor fiindcă ne-au primit în casele lor pentru a discuta constructiv despre politică, partide şi despre ce am vrea noi să se întâmple bine cu această ţară.

Ne cerem scuze şi pentru puţinele momente în care aveam convingerea că am deranjat şi vreau să subliniez că PNL a fost singurul partid în municipiul Giurgiu care şi-a asumat această modalitate de a face campanie corectă, door to door, pentru că, date fiind condiţiile meteo, am considerat că e mult mai important să aflăm la cald păreri, să discutăm, să influenţăm pozitiv părerile oamenilor, decât să trecem în coloană prin faţa ferestrelor şi să sperăm că vom obţine un mesaj pozitiv subliminal.

Aşadar, o campanie muncită!  Am convingerea că am făcut tot ce depinde de noi să convingem giurgiuvenii să voteze PNL, să voteze candidaţii PNL şi să îl susţină pe Dacian Cioloş pentru un nou mandat de premier”.

Dumitru Beianu s-a arătat, totuşi, îngrijorat de faptul că se fac parcă prea multe promisiuni, din partea unor competitori politici, ceea ce face să asistăm, la nivel naţional, la o campanie teribil de confuză dictată parcă de evenimentele de la centru.

„Mi se pare că, în această campanie, s-a supralicitat cu promisiunile, cu cantitatea de ipocrizie promovată pe piaţă, cu minciuni cât cuprinde, doar cu o singură condiţie imperativă: voturi  cât mai multe pentru acele partide care-şi asumă asemenea atitudini!

PNL a fost singurul partid care, în campania electorală, a spus că este riscant să se majoreze salariile la anumite categorii sociale, majorări de altfel importante. Este, cred, logic  pentru foarte mulţi oameni care reuşesc să facă o analiză sumară că niciun partid nu ar risca să piardă voturi având o atitudine altfel decât realistă, sinceră şi preocupată şi de ceea ce se va întâmpla dincolo de aceste alegeri .

Nu spun că i-am convins pe toţi cei pe care i-am întâlnit şi cu care am discutat, dar mizez pe foarte mulţi oameni care, dincolo de politica asta  foarte aprinsă, au propriul filtru şi înţeleg care este realitatea şi ce se poate concretiza dincolo de  mesaje”, a mai spus Dumitru Beianu mulţumit de faptul că Partidul Naţional Liberal a ales să vină în faţa oamenilor cu teme ce se pot realiza şi nu cu măsuri demagogice sau populiste, care ar fi imposibil de pus în practică.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!