Actualitate

Balul Rotary 2017: Au donat bani pentru laboratorul de informatică al Colegiului Național “Ion Maiorescu”

Membrii Clubului Rotary Giurgiu și invitații acestora au luat parte vineri seara la balul anual. Numeroși oameni de afaceri și personalități ale vieții publice au participat la evenimentul caritabil, care a inclus și o licitație de obiecte de artă. Banii adunați la bal sunt pentru laboratorul de informatică al Colegiului național “Ion Maiorescu” din Giurgiu, o unitate școlară cu tradiție.
Clubul Rotary Giurgiu a organizat, recent, un eveniment de caritate la restaurantul D’Alexia cu scopul strângerii de fonduri pentru dotarea laboratorului de informatică al Colegiului Național Ion Maiorescu. La acest eveniment au participat cateva sute de persoane din mediul de afaceri, care și-au dedicat timpul lor pentru a ajuta la susținerea comunității în care trăiesc.
Programul serii a cuprins pe langă momente artistice inedite susținute de artistul Ion Popa si colegi săi, o licitație a unor obiecte de artă – tablouri, sculpturi, obiecte personale, și o tombolă. Nu a lipsit nici tortul rotarian, onoarea revenindu-le celor două doamne membre ale clubului – Ramona Iordache și Liliana Ciobanu.
La finalul serii, președintele Lucian Mitroi a predate ștafeta viitorului președinte care, pentru următorul an, va conduce Clubul Rotary Giurgiu – Ramona Iordache.
Mai trebuie mentionat si faptul că “ajutoarele” din seara balului au fost patru eleve ale Colegiului Național Ion Maiorescu Giurgiu – Andreea Mitea, Ana Tică, Georgiana Dunăre si Monica Peiu.
Pe această cale, Clubul Rotary Giurgiu le multumește oficial tuturor celor care au fost alături de ei.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!