Sport

Banii sau depunctarea! Astra somată să plătească în timp record datoria către Rapid

A.Ionita, foto Daniel GrecuComisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a respins cererea de amânare depusă de Astra Giurgiu în cazul litigiului cu Rapid Bucureşti cauzat de transferul jucătorului Alexandru Ioniţă. Mai mult, comisia a amendat clubul giurgiuvean şi l-a somat să achite datoria către Rapid. Dacă nu va plăti până la 23 iulie, Astra riscă să fie depunctată.
Probleme pentru Astra Giurgiu. Vicecampioana României este obligată să plătească Rapidului aproximativ 300.000 de euro, bani reprezentând ultimele tranşe în contul transferului mijlocaşului Alexandru Ioniţă.
Clubul giurgiuvean ar fi dorit să amâne judecarea litigiului cu Rapid Bucureşti, dar s-a lovit de refuzul Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.
Riscă să înceapă noul sezon al Ligii I cu o penalizare
Conform unui document publicat pe frf.ro, comisia a amendat-o pe Astra cu 7.000 de lei „constatând că nu s-a efectuat plata către SC FC Rapid SA”.
Mai mult, până pe 23 iulie (ora 14.30) Astra trebuie să facă dovada plăţii către Rapid. În caz contrar, clubul patronat de Ioan Niculae va pierde dreptul de a mai efectua transferuri, riscând inclusiv depuncarea în campionat.
Mijlocaşul Alexandru Ioniţă (19 ani) a fost transferat în iarnă de Astra Giurgiu în schimbul a 500.000 de euro
Văzut ca un jucător de mare perspectivă, Alexandru Ioniţă nu a impresionat încă la Astra, evoluând până acum în numai patru partide, toate în campionat.
Ioniţă, care poate evolua extremă stânga şi mijlocaş central, este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la jumătate de milion de euro.
Bogdan Vladu
Foto: Daniel Grecu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!