La zi

Bijuterii din aur, descoperite la PTF Giurgiu

aur giurgiu 06.05.2015 1Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au descoperit, ascunse pe corpul unori cetăţeni români, diferite bijuterii din aur, pe care aceştia intenţionau să le introducă în ţară fără documente legale.

În data de 06.05.2015, ora 04.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat formalităţile specifice, pe sensul de intrare în ţară, persoanelor dintr-un autocar care efectua curse pe ruta Turcia – România.

Acţionând în urma unor informaţii şi în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al mijlocului de transport si pasagerilor din autocar. Cu aceasta ocazie, asupra a doua persoane de sex masculin au fost descoperite, ascunse pe corp, în lenjeria intima, diferite bijuterii din metal galben ce pare a fi aur, cu o greutate totală de 160g.

La cercetări s-a constatat faptul că cei in cauza sunt cetăţeni români, în vârstă de 59 ani, respectiv 27 de ani,  care au declarat că au achiziţionat bijuteriile din magazine de profil din Istanbul – Turcia, cu scopul de a le comercializa in România.

Având în vedere că persoanele în cauză nu deţin documente de provenienţă şi nu sunt autorizate să desfăşoare operaţiuni cu metale preţioase, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au procedat la ridicarea bijuteriilor în vederea expertizării.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Tanim 2 iunie 2015 at 18:09

pentru ca singura iibrue durabila este cea care vine din interior iar oamenii confunda necesitatea companiei cu cea a iubirii aceasta fiind doar o forma a iubirii umane sursa din care provine iibruea fiind sinele tau

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!