Actualitate

Bilanţ de sfărşit de an, planuri pentru 2013 la Primăria Giurgiu

Ultima întâlnire cu presa locală din acest an a primarului Nicolae Barbu a fost prilej de bilanţ al primelor şase luni la conducerea Primăriei şi de prezentare a planurilor pentru 2013. Prioritară este, şi în anul care vine, respectarea promisiunilor făcute în campania electorală.

Întrebat de jurnaliştii locali cum au fost primele şase luni de conducere a Primăriei, edilul a declarat că a fost o perioadă frumoasă, dar foarte obositoare.

În ceea ce privşete anul 2013, primarul spune că va urmări, în primul rând, respectarea promisiunilor din campania electorală şi a punctelor din contractul cu giurgiuvenii.

În acelaşi timp, vor continua lucrările şi în alte zone ale oraşului, primarul menţionând zona Istru-şoseaua Sloboziei, unde se urmăreşte introducerea reţelei de gaze şi apoi asfaltarea. În altă ordine de idei, Primăria este în discuţii avansate cu firmele ce au construit la Constanţa blocurile de locuinţe sociale, pentru a demara şi la Giurgiu acest gen de proiect. Nu după modelul de la Constanţa, însă, unde toate aceste blocuri au fost concentrate într-o sigură zonă, transformată acum într-un fel de ghetou.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Abdulaziz 2 iunie 2015 at 11:37

am 2 comentarii ptneru razvan dinu. am aflat de blogul lui de pe blogul tau si mi`a placut imediat, mai ales ca scrie niste subiecte care me intereseaza.la inceput era mult mai interactiv, cititorii lasau comentariu, el raspundea. acuma, fix pix.de asemenea amalgamul de articole in limba romana si engleza este foarte neprofesional, imi da impresia ca cele in engleza au ajuns sa fie copy paste.asa ca razvan, ori scrii blogul ala in romana ori in engleza, una din 2.

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!