Actualitate Comunicate Educație

Gala Excelenței în Educație – un eveniment organizat de Consiliul Judeţean Giurgiu

Un sistem educational solid este cheia pentru formarea unei societati echitabile si prospere. Educatia ne ofera intrumentele necesare pentru a ne realiza potentialul, indiferent de originea sociala, de gen sau de alte categorii. Prin educatie, se elimina inegalitatile si se ofera tuturor sanse egale de a-si urma visurile si de a-si atinge obiectivele.

Al treilea an consecutiv, Consiliul Judeţean Giurgiu a premiat în cadrul Galei de Excelență a Educație 249 de cadre didactice, însumând 142000 lei.

Educatia este fundamentul unei societati sanatoase, al unui viitor cu multe oportunitati si, cum spunea Nelson Mandela, cea mai puternica arma pe care o putem folosi pentru a schimba lumea.

Președintele Consiliului județean, Dumitru Beianu: „Gala Excelenței în Educație ediția a IV-a, eveniment cu 249 de premianți, 142.000 de lei premii acordate. Dincolo de cuvinte de apreciere, în susținerea proiectelor de investiții (campus profesional, centru de excelență, dotări pentru școli, microbuze electrice pentru elevi), atmosfera și aprecierea, aplauzele și veselia au fost ingredientele unui spectacol dedicat copiilor din județul Giurgiu, încurajați și școliți să fie buni și bine pregătiț în viață! Felicitări și recunoștință premianților și organizatorilor!”

Vicepreședintele Consiliului județean, Elisabeta Mihalcea: „Un sistem educațional solid este cheia pentru formarea unei societăți echitabile si prospere. Educația ne oferă intrumentele necesare pentru a ne realiza potențialul, indiferent de originea socială, de gen sau de alte categorii. Prin educație, se elimină inegalitățile si se oferă tuturor șanse egale de a-și urma visurile și de a-și atinge obiectivele. Educația este fundamentul unei societăți sănătoase, al unui viitor cu multe oportunitați si, cum spunea Nelson Mandela, cea mai puternică armă pe care o putem folosi pentru a schimba lumea.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!