Actualitate

Becali se aşteaptă să fie graţiat de către Băsescu

gigi_becalipoza_poza_44373600Deşi a primit aviz negativ de la Ministerul de Justiţie, George Becali nădăjduieşte ca cererea sa de graţiere să primească acordul preşedintelui Traian Băsescu, avizul ministerului aferent fiind oricum consultativ.
După cum bine se cunoaşte, Becali a cerut magistraţilor întreruperea pedepsei din motive medicale, susţinând că are nevoie de o intervenţie chirurgicală la coloana cervicală. Becali susţine că cererea de graţiere este justificată, afecţiunea sa neputând să fie tratată în regim de penitenciar. Suferinţa sa datează de mai bine de 20 de ani, în tot acest timp încercând mai multe remedii, inclusiv unele naturiste, cu venin de albine. Tratamentele nu au dat roade, iar după ce a consultat o clinică din Germania, i s-a spus că trebuie neapărat să se opereze.
De asemenea, a mai fost consultat şi de către un specialist din SUA, care i-a spus acelaşi lucru. Trebuie să se opereze. Altfel, fără cuţit, riscă ca într-o bună zi, pur şi simplu să nu se mai poată mişca.
Latifundiarul din Pipera a menţionat că a amânat intervenţia după ce a fost asigurat că medicina evoluează şi că pot apărea, totuşi, noi tehnici de tratament.
Finanţatorul Stelei are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate. Pe 20 mai 2013, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării, ulterior primind un spor de şase luni după alte două condamnări în Dosarul Valiza, respectiv în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!