Sport

Bogdan Dobre şi Valentin Bârlăţeanu, singurii giurgiuveni medaliaţi la Campionatul Naţional de Atletism pentru seniori şi tineret

Campionatul-National-de-Seniori-si-Tineret-la-Atletism-Ultima reuniune atletică în aer liber din acest an s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică în Capitală. Finala Campionatului Naţional de Atletism pentru seniori şi tineret a adus la start sute de competitori din toată ţara, printre aceştia numărându-se şi şase sportivi legitimaţi la cluburi din judeţul Giurgiu.

Cel mai bun rezultat giurgiuvean a fost locul trei, acesta fiind ocupat de Bogdan Dobre la prăjină şi Valentin Bârlăţeanu la 400 de metri garduri.

Ambii sportivi sunt legitimaţi la CSM Giurgiu, medaliile fiind obţinute la categoria tineret. Rezultatele au contat şi în clasamentul seniorilor, însă aici Bogdan a terminat pe cinci, în timp ce Valentin s-a clasat pe şase.

Decatlonistul Valentin Bârlăţeanu a mai fost aproape de-o medalie la 110 metri garduri, încheind cursa al patrulea. Tot pe 4 a terminat şi Laurenţiu Popa la greutate, acesta ajungând la concurs direct de la nuntă, cel mai galonat atlet giurgiuvean unindu-şi destinele sâmbătă cu fosta atletă, de asemenea multiplă campioană naţională Viorica Ţigău.

Mihaela Nunu de la Atletic Giurgiu a concurat şi ea bine în probele de 400 şi 800 de metri însă a terminat cu al cincilea respectiv al şaselea timp.

Ceilalţi doi competitori giurgiuveni, Florentin Gheţa şi Radu Sima au concurat la 1500 de metri respectiv lungime cu rezultate promiţătoare însă în afara locurilor fruntaşe.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!