Actualitate

Peste 770 de tineri giurgiuveni au susţinut astăzi proba scrisă la limba română, în cadrul sesiunii de toamnă a Bac-ului 2013

bacalaureat_2013_e9f391f4faÎn urma unei şedinţe, derulate duminică, 26 august, au fost traşi la sorţi membrii comisiilor din centrele de examen şi cei ai comisiilor din centrele de evaluare a lucrărilor date în sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Aşadar, luni, 26 august, s-a desfăşurat prima probă scrisă, aceea la limba şi literatura română. S-au prezentat la examen peste 770 de tineri giurgiuveni şi au fost organizate cinci centre de evaluare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Georgeta Stănescu, la prima probă scrisă, un singur elev a fost eliminat din examen, fiind vorba despre un tânăr de la Liceul din Bolintin Vale, care a încercat să copieze.

În cadrul sesiunii de toamnă a „examenului maturităţii”, mâine, marţi, 27 august, va avea loc proba scrisă la limba maternă, iar miercuri, se va desfăşura proba scrisă obligatorie a profilului.

Ultima proba a examenului de bacalaureat din acest an – cea la alegere a profilului si specializarii – va fi sustinuta vineri 30 august.

Rezultatele parţiale vor fi afişate pe 2 septembrie până la ora 12, iar depunerea contestaţiilor va putea fi făcută în aceeaşi zi între orele 12 şi 16.

La nivelul judeţului Giurgiu, s-au înscris pentru a susţine examenele Bacalaureatului de toamnă este 1.100 de tineri giurgiuveni.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!