La zi

Începând cu 13 august Giurgiu are un dispecerat integrat pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă

dispecerat-integrat-112-dupa-tragedia-de-la-topa1347549006Giurgiu era unul dintre puţinele judeţe care nu beneficiau de un dispecerat integrat pentru situaţii de urgenţă. Începând cu 13 august acest lucru a fost remediat, operatorii ISU şi cei ai Serviciului de Ambulanţă colaborând într-o sală a Centrului Operaţional.

Aşadar personalul dispeceratului aparţinând Serviciului de Ambulanţă din incinta Spitalului Judeţean a fost mutat în Centrul Operaţional alături de reprezentanţii ISU, managerul Iulian Stoenescu susţinând că această colaborare va fi una benefică pentru cetăţeni.

Clădirea în care funcţionează dispeceratul integrat face parte dintr-un proiect european elaborat de Consiliul Judeţean Giurgiu în colaborare cu vecinii bulgari. Valoarea totală a proiectului a fost de 5,2 milioane de euro.

Centrul Transfronatlier de Coordonare şi Conducere a Intervenţiilor găzduieşte mai multe săli de conferinţe şi săli de lucru şi dormitoare fiind dotat cu echipament IT în valoare de 600.000 de euro, sală de fitness şi bibliotecă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!