Sport

BRAVO: De 13 ori locul I pentru gimnaştii noştri de la Millenium Art

medaliiMunicipiul Giurgiu a găzduit sâmbătă, 30 noiembrie, Festivalul Naţional de Gimnastică Aerobică “CUPA DUNĂRII”, ajuns la cea de-a IV-a ediţie.
Organizatorii, cei de la Asociaţia Culturală pentru Copii şi Tineret “Millenium Art” ne anunţă că au participat 240 de sportivi, cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani din: Bucuresti (Palatul National al Copiilor, Clubul Copiilor si Elevilor Sector 1, 5 si 6), Clubul Copiilor si Elevilor Caracal, Palatul Copiilor Craiova, Clubul Copiilor si Elevilor Petrosani, Palatul Copiilor Ploiesti, Palatul Copiilor Slatina, Palatul Copiilor Arad si Asociatia Millenium Art.
Competitia s-a desfasurat in sala “Chauncey Hardy”, sportivii fiind rasplatiti cu medalii, diplome, cupe si cadouri din partea sponsorilor.
Cei de la Asociatia MILLENIUM ART au fost inscrisi in competitie la toate cele 3 nivele de pregatire,  reusind sa obtina de 13 ori – LOCUL I:
Locul I – GRUP 6, Prescolari;
Locul I – Ana Maria Ciurila,  Cls.I-II;
Locul I – TRIO, Cls.I-II;
Locul I – GRUP 6, Cls.I-II;
Locul I – Giulia Burcus, Cls.III-IV;
Locul I – TRIO, Cls.III-IV;
Locul I – GRUP 4, Cls.III-IV;
Locul I – Zlotea Cosmina, Cls.V-VI;
Locul I – TRIO, Cls.V-VI;
Locul I – Florentina Soisun, Cls. VII-VIII;
Locul I – Beatrice  Coman, Cls. VII-VIII;
Locul I – Gabriel Cocos, Cls. VII-VIII;
Locul I – GRUP 5, Cls. VII – VIII.
Titlul de “SPORTIVA ANULUI 2013”  a fost obtinut de GIULIA BURCUS.
Arbitrajul competitiei a fost asigurat de catre Prof. univ dr. Gabriel Popescu – UNEFS Bucuresti, asistat de Prof. Adela Popescu –Clubul Copiilor si Elevilor sector 6 Bucuresti si licentiata UNEFS-giurgiuveanca Mihaela Trandafir. Competitia s-a desfasurat pe 3 nivele de pregatire: incepatori, avansati si performanta.
Concursul “Cupa Dunării” la gimnastică aerobică a fost organizat de Asociatia Culturala pentru Copii si Tineret MILLENIUM ART,  Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Giurgiu, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Giurgiu, cu sprijinul Primariei municipiului Giurgiu.
sursa foto: facebook.com

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!