La zi

Bune şi hainele vechi la ceva…

Cu nişte ani buni în urmă, se întâmpla să-ţi bată la uşă câte o minoritară şi să te-ntrebe dacă ai haine vechi de vânzare. Preţul pe care ţi-l propunea, de cele mai multe ori, era derizoriu. Cum însă era vorba de articole vestimentare pe care nu le mai purtai din cauza uzurii înaintate sau pentru că ieşiseră complet din canoanele celei mai elementare mode, acceptai preţul modic. Te descotoroseai astfel, practic, de nişte lucruri inutile şi făceai rost, eventual, de banii pentru ţigări pe câteva zile.

Ei bine, în anul de graţie 2013, cunoscutul grup suedez H&M va începe de luna viitoare să colecteze haine vechi. În schimbul acestora, clienţii vor primi vouchere pe care să le folosească în achiziţia de noi produse H&M.

Această iniţiativă urmează să fie lansată aşadar, din luna februarie, la nivel mondial pe toate cele 48 de pieţe pe care este prezent retailerul. După toate probabilităţile, materialele colectate ar putea fi reutilizate ca alte produse, precum cârpe de curăţenie sau material izolator în industria de automobile.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!