Actualitate Anunțuri Educație

Ca în fiecare an, Danuţ Mitrea şi Consiliul Local Stăneşti au oferit cadouri preşcolarilor şi şcolarilor din localitate, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

„Pentru că toți copiii din comună au fost cuminți, astăzi am fost alături de Moș Crăciun și de ei, la serbarea special pregătită pentru această zi. Toți copiii au primit în dar pachete cu dulciuri, pentru că au demonstrat, în anul care urmează să se încheie, că au fost cuminți, ascultători și silitori. Elevii cu merite deosebite la învăţătură au fost recompensaţi cu diferite sume de bani. Dorim astfel să stimulăm educaţia în comuna noastră şi mi-aş dori ca anul viitor numărul elevilor care primesc recompense să fie dublu faţă de acest an”, a declarat Danuţ Mitrea, primarul comunei Stăneşti.

Ca în fiecare an, Danuţ Mitrea şi Consiliul Local Stăneşti au oferit cadouri preşcolarilor şi şcolarilor din localitate, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Manifestările au început la Şcoala Gimnaziala nr.1 din localitate unde copiii au primit cadouri ” dulci” din partea primăriei Stăneşti. Pentru o primire cum se cuvine a ” Moşului” cadrele didactice şi elevii au pregătit un spectacol de colinde de sărbători.
De asemenea, elevii care în anul şcolar 2021-2022 au obţinut medii şcolare peste 9 au fost recompensaţi cu premii în bani, oferiţi din bugetul local al consiliului local Stăneşti. Au fost 21 de premii, cea mai mare sumă fiind de 2.000 lei pentru un elev cu media generală 10.

Felicitari!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!