Actualitate La zi

CA LA CUTREMUR: Va suna alarma în oraş, pe 28 noiembrie

646x404-1În ziua respectivă, în municipiul Giurgiu, va fi organizat un exerciţiu tactic de cooperare cu forţe şi mijloace în teren cu tema: activitatea Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă Giurgiu pe linia realizării managementului unor situaţii de urgenţă produse de un seism.
Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu anunţă, printr-un comunicat, că exerciţiul va fi realizat în baza unui Ordin al inspectorului general al IGSU şi a aprobării prefectului judeţului.
„Situaţiile tactice vor cuprinde: intervenţii pentru salvarea persoanelor surprinse în medii ostile vieţii, căderi şi prăbuşiri de construcţii, accidente chimice, eşecul utilităţilor publice, blocarea căilor de comunicaţii, căderea sistemului clasic de comunicaţii şi informatică”, este precizat în comunicat.
Pentru a evita panica în rândul populaţiei, pompierii giurgiuveni anunţă că pe timpul exerciţiului va fi pus în funcţiune întreg sistemul de înştiinţare – alarmare (sirene) de la nivelul municipiului Giurgiu.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!