Actualitate

Cadouri pentru  persoanele cu nevoi speciale de la Fundatia Sf. Maria din Singureni. Cine au fost ajutoarele lui Moş Crăciun

  • „MOS CRACIUN POTI FI CHIAR TU”, – CAMPANIE ORGANIZATA DE ASOCIATIA “PRIETENII DE LANGA TINE” si BODY CLUB CASANOVA
  • Colinde si daruri.  Cadouri pentru  persoanele cu nevoi speciale de la Fundatia Sf. Maria din Singureni.
  • Cine au fost ajutoarele lui Moş Crăciun?

Și anul acesta am reusit să aducem căldură și bucurie în casele și sufletul unor persoane nevoiașe. Donatiile din cadrul campaniei  „MOS CRACIUN POTI FI CHIAR TU” a ajuns la persoanele cu nevoi speciale de la Fundatia Sf. Maria din Singureni, precum si la multe alte familii cu venituri modeste din municipiu și judet.  Am reusit pentru cateva clipe, cu ajutorul voluntrilor si al unor oameni inimosi: Ileana Paraschiv (Body Club Casanova), Mircea Andrei (director general SGA Giurgiu), Adriana Putaru, Caraivan Iuliana, Badan Robert, Caciulan Alexandru, Caciulan Anca, Bira Narina, Botea Paula,  Daniel Modoran, Marisa Florin, Vaduva Andreea, Gaina Ciprian, Rizu Denis, Stoica  Gloria, Craciun Aurelia, Vladu Alexandru, Alina Telehoi, Toma Petcu, Petre Patrascu, sa-i facem pe cei mai puțin norocoși să zâmbească și să creadă în Magia Sarbatorilor de Iarna.
Au fost momente emoționante . Bucurie, sclipiri in ochi, lacrimi de bucurie, imbratisari, fie ca vorbim despre copii din familii sau de prietenii nostri de la Singureni.
Si Lavinia, cel mai tanar voluntar al Asociatiei, a fost emotionata, mergand la Singureni pentru prima data impreuna cu Ana. Lavinia (9 ani) i-a incantat pe toti cu colindele de Craciun, venite din sufletul ei inocent.
„Un om care dăruieşte din toată inima primeşte în schimb o bucurie de nedescris. A dărui este în firea noastra” (Ileana Paraschiv, Bodu Club Casanova). ” Sărbătoarea Crăciunului înseamnă mai mult „a da” decât „a primi” (Lacramioara Ocunschi, Prietenii de langa Tine). „Este important ca darul să vină din inimă, să fie oferit cu drag și plăcere, căci atunci are mai multe șanse să ajungă acolo unde trebuie, unde este nevoie de el” , (Mircea Andrei, director SGA Giurgiu).
Ne bucură foarte mult deschiderea sufletească a voluntarilor, a partenerilor ce ni s-au alăturat pe acest drum și a beneficiarilor, ceea ce ne arată faptul că se adaugă noi suflete în familia noastră . Mulţumim tuturor mesagerilor moşului , care s-au alăturat acestor acţiuni caritabile desfasurate in luna decembrie 2018 precum si altele din cursul anului, dovedind dragoste şi omenie, fiindca trebuie spus ca Asociata „Prietenii de langa Tine” este alaturi de copii, tineri si alte persoane aflate in situatii de risc nu doar in preajma sarbatorilor ci in fiecare zi.
Mariana Mitroi
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!