Actualitate

“Sărbătoarea Crăciunului înseamnă mai mult "a da" decât "a primi"

Luna decembrie este cea mai frumoasă lună din an pentru că celebrăm cea mai frumoasă, mai sfântă și mai magică sărbătoare: Crăciunul. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să prețuiești pacea și bunăvoința, să oferi, din plin, compasiune, să dăruiești fără a aștepta recunoștință.
Voluntarii Asociatiei Prietenii de langa Tine au mers luni, 24 decembrie, in ajunul Craciunului, impreun cu directorul SGA Giurgiu (Apele Romane) cu daruri – dulciuri si jucarii, la copii cu autism din municipiul si judetului Giurgiu.
“Este important ca darul să vină din inimă, să fie oferit cu drag și plăcere, căci atunci are mai multe șanse să ajungă acolo unde trebuie, unde este nevoie de el, iar simplul fapt de a dărui fără a aștepta recunoștință ne face mai buni, mai atenți la noi înșine și la ceilalți, la bucuria noastră și a celor din jur”, ne-a marturisit Mircea Andrei, un prieten al Asociatiei Prietenii de langa Tine.
„Mulţumim tuturor mesagerilor moşului care s-au alaturat actiunilor caritabile derulate de Asociatia noastra Astazi am mers la alti copii, cu sustinerea Adrianei Putaru si a lui Mircea Andrei, reprezentantii unor importate institutii judetene – Prefectura si Apele romane. Nu este prima data, si in anii trecuti ne-au fost alaturi”, declara Mariana Mitroi, director executiv Asociatia “Prietenii de langa Tine”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!