Actualitate

Câinele moare de drum lung…

caine atacaDacă nu poate să lingă, mușcă,

Dacă nu-și primește osul, atacă!

Astfel, un individ oportunist din cale afară, care-și caută mereu un culcuș cald și un os gustos, ajunge deseori să turbeze dacă, cumva, nu le capătă.

Cunoscut ca fiind lipsit de obraz în toate relațiile cu oficialii locali, cu angajații și cu tot restul, că după ce-și umple chimirul îi tăvălește prin noroi chiar și pe cei care-au empatizat pentru inima sa, exaltatul personaj nu-i uită niciodată, mai ales pe cei care-l refuză.

Mare amator de cancan, face mereu pe justițiarul atunci când vrea să intimideze și,  din păcate, în cele mai multe cazuri, îi iese. Însă, atunci când întâlnește oameni bazați, cu o conduită morală și profesională incontestabile, ce-l refuză elegant, devine diaboloc și uită  de  scheunăturile cu care încerca să-i determine să-l ia pe lâgă casă. Atunci, le declară război.

Așa cum au început lucrurile, legate de un nou subiect, mira-ne-am  să ne înșelăm cu privire la intențiile scribălăului.  Pe lângă faptul că individul este perfect previzibil, atitudinea sa în speță este atât de notorie, încât niciodată nu poți să te înșeli asupra caracterului său. Bagă și scoate din lături, doar pentru a supraviețui. Pentru că el cu lături… trăiește!

INFO PRESS

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Alexandru 20 octombrie 2015 at 16:20

Ăștia sunt cei doi cu „B” de la PSD, două caricaturi fără discernământ .

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!