Actualitate

Calendar pentru impunerea de noi sancţiuni Rusiei

uncle samSubsecretarul de stat pentru afaceri europene Victoria Nuland a declarat de curând că SUA sunt pregătite să impună costuri suplimentare, inclusiv sancţiuni punctuale, vizând domenii specifice, dacă Rusia nu-şi modifică decisiv atitudinea şi nu rupe legătura cu separatiştii din estul Ucrainei.

Aceştia din urmă au profitat de recentul armistiţiu pentru a comite violenţe, crime şi a ocupa teritorii, în timp ce Rusia a permis trecerea artileriei grele şi a tancurilor spre Ucraina.
Oficialul american a adăugat că Statele Unite examinează cu aliaţii europeni un calendar pentru impunerea de noi sancţiuni Rusiei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Raphael 2 iunie 2015 at 18:07

Germania demult a cumarapt toate zacamintele de gips de la Criva si obtine bun profit.Interesul nemtilor este de a mentine in proprietate aceste bogatii ale R. Moldova ear rusii intreprinderile transnistrene (80% industria, 90% energetica tarii.)Germanii doresc sa nu mai zboare avioane rusesti din transnistria si nu le pasa de inchiderea scolilor romanesti si etnocidul rusesc la carei suspusa R.- Moldova.Putin a promis un Kirghistan in Moldova , a facut si o repetitie la Balti.Eata berbecii lui Voronin cu capul plecat pasc si nu le pasa de tara R. Moldova pe care evident o tradeaza si nui cer macar drepturile ONU ca tara. LICHIDAREA CONSECINTELOR PACTULUI ROBENTROP -MOLOTOV – UNIREA CU ROMANIA ESTE UNICA SOLUTIE CA IN SPATIUL NISTRO-PRUTEAN SA SE OPRESCA OCUPATIA SI ASUPRIREA A CELOR 85% DE BASTINASI.

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!