Actualitate

 Caravana Ingenius. Antreprenoriat pe Bune la tine în oraș!

Ingenius Hub pleacă în țară
 Caravana Ingenius. Antreprenoriat pe Bune la tine în oraș!
         
Ingenius Hub, incubatorul de afaceri al firmei Loop Operations organizează cea mai amplă caravană de antreprenoriat din țară. Începând cu data de 24 aprilie Caravana Ingenius. Antreprenoriat pe Bune la tine în oraș va parcurge jumătate de țară, traversând 15 orașe din 4 regiuni: Nord Est, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia și Centru: 24 aprilie  Suceava, 3 mai Botoșani, 4 mai  Vaslui, 7 mai  Călărași, 8 mai  Giurgiu, 9 mai  Pitești, 10 mai Târgoviște, 15 mai  Râmnicu Vâlcea, 16 mai  Slatina, 17 mai 2018 Craiova, 18 mai  Târgu Jiu, 28 mai  Alba Iulia, 29 mai  Sibiu, 30 mai  Brașov, 31 mai Mureș.
Caravana se desfășoară sub forma unei conferințe cu titlul ”Resurse și strategii de finanțare și inovare pentru afaceri”, în cadrul cărora vor fi abordate teme precum:

  • oportunități de finanțare
  • strategia de branding: când? cum? cu ce buget?
  • cum folosești comunitățile online și offline pentru afacerea ta
  • outsourcing pentru IMM-uri,
  • cum găsești și păstrezi angajații buni,
  • forme de parteneriat
  • povești ale antrepenorilor de succes, etc.

Conferința se adresează tuturor antreprenorilor existenți, viitorilor antreprenori, studenților și angajaților interesați de antreprenoriat, persoanelor din middle management care urmăresc să-și deschidă o afacere în viitor, freelancer-ilor, etc.
          În data de 8 mai Caravana Ingenius. Antreprenoriat pe Bune la tine în oraș!  ajunge în Giurgiu la ora 13, în sala de conferințe a clădirii Nova Force, str. Tineretului nr.13.  Vă așteptăm cu povești interesante despre antreprenoriatul local, cu oportunități de finanțare, cu programe GRATUITE de formare antreprenorială, cu strategii de promovare prin intermediul comunităților online și offline, cu discuții despre forme de parteneriate în afaceri, etc.
Dacă ești angajat, antreprenor, student, pasionat de antreprenoriat, dacă îți dorești să îți deschizi o afacere sau dacă vrei să primești informații valoroase despre programele de formare antreprenorială din orașul tău, ești binevenit la eveniment.
 Toți participanții vor avea parte de o surpriză.
 Intrarea este GRATUITĂ.
 Vă așteptăm începând cu ora 13, în sala de conferințe a clădirii Nova Force, str. Tineretului nr.13.
 
 
 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!