Actualitate Cultură Educație Social

Zilele Educatiei Nationale, locul unde afli oferta liceelor giurgiuvene

Urmeaza sa sustii admiterea la liceu? Atunci cu siguranta esti interesat de evenimentul care s-a deschis luni, 7 mai a.c., la Centrul Cultural Local „Ion Vinea” din Giurgiu: Zilele Educatiei Nationale, unde liceele isi prezinta oferta educationala pentru viitorii absolventi de clasa a VIII-a. Aici, elevii si profesorii de liceu isi prezinta la standuri cele mai importante realizari ale liceului lor intr-un mod original si atractiv.
Scopul evenimentului este de a consilia si informa elevii si parintii cu privire la procedura si oportunitatile de inscriere si admitere la liceu. Asadar, in cele patru zile de târg, elevii, părinţii şi profesorii au ocazia de a lua contact direct cu ofertele educaţionale ale liceelor giurgiuvene. La standurile unităţilor de învăţământ care îşi  prezinta oferta educaţională, elevii şi profesorii au expus cele mai importante realizări ale liceului lor.
Pentru ca, nu-i asa, opțiunea pentru admiterea la liceu trebuie să fie realistă, bine gândită și facută după evaluarea corectă a șanselor.
Targul de oferte este deschis vizitatorilor pana vineri,  de la ora 10,00, accesul fiind liber.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!