Actualitate

Care-i ”șpilul” la APDF?

apdf

Despre APDF Giurgiu nu s-au auzit prea multe în ultimul timp. Nici de bine, nici de rău. Dar asta nu înseamnă, probabil, că acolo totul e perfect. Și, deși nu se știe mai nimic despre activitatea din interiorul acestei companii, se pare că oamenii de acolo – unii din ei, evident – nu sunt tocmai mulțumiți de ceea ce se întâmplă. 

Din motive lesne de înțeles, sub protecția anonimatului, aceștia încep să spună, pe rețelele de socializare, care este adevărul despre APDF. Iată o postare a unei astfel de persoane, pe care o redăm exact așa cum a apărut:

”Astăzi a inceput la APDF mascarada examinării personalului. Vor fi disponibilizați 50 de salariați care nu corespund „CERINȚELOR”.
Foarte curios este că tocmai persoanele care trebuiau să dea examen pe post nu fac acest lucru .

Pentru faptul că au falimentat o companie națională sau sunt în pragul de a o falimenta.Numele acestor persoane este CRISTIAN MATEI-director general și Gabriel Ofiteru- director adjunct, susținuți în funcție de PSD.

Mă adresez aici domnului președinte al PSD Giurgiu senatorul Niculae Bădălău și domnului Primar al Municipiului Giurgiu Nicolae Barbu.
Vă rog să luați atitudine cu acești indivizi pe numele lor Cristian Matei și Gabriel Ofițeru, țineți cont de lecția pe care v-a dat-o electoratul , nu-i mai susțineti in funcție , chemați-i să dea explicații pentru modul în care au dus singura companie din județul Giurgiu.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Dan Ofiteru 4 decembrie 2014 at 18:40

Dragi jurnalisti si fosti colegi !
Am apreciat si apreciez munca voastra ca unul care stie cat de dificila si cat de stresanta este, pentru ca si eu am facut aceasta munca, Totusi ,cum puteti prelua niste asa -zise informatii dintr-o sursa nesigura (anonima ) fara sa le verificati si sa le faceti publice ? Deontologia profesionala si legea va obliga sa procedati altfel de cat a-ti facut-o . Daca nu as sti in ce conditii va faceti meseria ,probabil ca va alegeati cu un proces pe care cu siguranta l-ati fi pierdut.Nu credeti ca ar fi mult mai bine pentru voi sa va informati mai inainte de a posta in spatiul public ineptiile unui frustrat?
Dan Ofiteru

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!