Politic

Cei doi parlamentari PSD de Giurgiu au inaugurat două cabinete parlamentare în municipiu

În campania electorală pentru Parlament, candidaţii PSD Giurgiu promiteau că vor rămâne alături de giurgiuveni şi, pentru aceasta, îşi propuneau să deschidă două cabinete parlamentare în municpiu. Deputatul Florian Nicolae şi senatorul Niculae Bădălău nu au uitat ce au promis, iar joi, de Ziua Unirii, au dechis, oficial, două astfel de cabinete.

Cabinetele în care giurgiuvenii vor putea sta de vorbă cu parlamentarii PSD au fost amenjate în două puncte strategice ale municipiului: unul, în cartierul Tineretului, iar cel de-al doilea, în incinta Casei de Cultură, acolo unde a funcţionat, în legislatura trecută, cabinetul senatorului Cezar Măgureanu. Cabinetele au fost deschise, oficial, joi, într-o scurtă ceremonie, la care parlamentarii PSD au invitat, evident, presa, oficialităţile locale şi judeţene, dar şi mai mulţi primari din judeţ.

Cabinetul parlamentar din cartierul Tineretului va avea program de lucru cu publicul zilnic, de luni până vineri, de la 9 la 17, iar vinerea, între orele 11 şi 17, sunt programate audienţele deputatului Florian Nicolae. Cel de-al doilea cabinet parlamentar, din incinta Casei de Cultură, are un alt program de lucru cu publicul. Astfel, lunea şi miercurea, va fi deschis între orele 16.30 şi 18.30, iar marţea şi joia, de la 10 la 12. Cabinetul de la Casa de Cultutră va fi deschis şi sâmbăta, de la 10.30 la 12.30, când deputatul Florian Nicolae va susţine aici audienţe.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!