Actualitate

Centru de examen Cambridge la „Maiorescu”

Devenite tot mai populare în ultimii ani, examenele de limbă engleză Cambridge, recunoscute la nivel european, sunt căutate şi de giurgiuveni. Până acum, pentru a susţine aceste teste, cei interesaţi trebuia să meargă în Capitală, la Consiliul Britanic. Din primăvara anului viitor, însă, aceste examene se vor putea susţine şi în Giurgiu, la Colegiul Ion Maiorescu.

În ultimii ani, examenele Cambridge au tot mai mare trecere în rândul elevilor de liceu – şi nu numai – pentru că sunt recunoscute atât la nivel naţional, cât şi la nivel european. Conducerea Colegiului Ion Maiorescu a încheiat, recent, un parteneriat cu Consiliul Britanic, parteneriat prin care Colegiul giurgiuvean devine centru de examen Cambridge, oferind, astfel, posibilitatea giurgiuvenilor interesaţi să susţină acasă aceste examene, fără a mai fi nevoie de deplasare la Bucureşti, la Consiliul Britanic.

Examenul Cambridge se desfăşoară în două etape: proba scrisă şi examinarea orală. La examen se pot înscrie atât elevi din municipiu şi judeţ, cât şi alţi giurgiuveni interesaţi, iar înscrierile se fac la sediul Colegiului Ion Maiorescu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!