Sport

Locul doi, un obiectiv perfect realizabil

Astra Giurgiu este singura echipă ce poate ţine trena Stelei în acest moment. Un adevăr care, din câte am observat, deranjează. Asta se petrece însă când vechile valori sunt bulversate. Oamenii privesc cu reticenţă orice schimbare ce nu rezonează cu percepţia lor de până mai ieri. Cum adică? Steaua nu trebuie să-şi facă griji faţă de FC Vaslui, CFR, Dinamo sau Rapid, dar stă în drum de Astra?
Ei bine, da, Astra reprezintă singurul, dar chiar singurul obstacol – e adevărat, de dimensiuni minuscule – până la titlul cu nr. 24 din CV-ul roş-albastru. Iar aici nu e vorba strict de locul doi în clasament. Este vorba de modul în care se exprimă echipa ce a înscris nu mai puţin de 40 de goluri în cele 18 etape scurse din această ediţie de campionat. Doar cu patru mai puţine decât Steaua.
Astra Giurgiu, că-i place sau nu parlamentarului George Becali la ora meciului, adică luni, 10 decembrie, va genera măcar 40.000 de spectatori în tribunele de pe Naţional Arena. Oameni ce nu vor regreta că au venit la stadion pentru că indiferent de simpatii, indiferent de rezultatul final, suntem convinşi, aceştia se vor bucura de un spectacol fotbalistic aparte. Vom reveni.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!