Actualitate

CERCETAȚI PENTRU FURT CALIFICAT

Trei tineri, cu vârste între cuprinse între 18 și 24 ani, sunt cercetați de către polițiștii giurgiuveni după ce au sustras motorină din rezervorul unei autoutilitare.
Luni, 20 august a.c., ora 02.40, polițiștii I.P.J. Giurgiu au fost sesizați telefonic de către agenții de securitate ai unei societăți comerciale cu privire la faptul că trei persoane neidentificate au sustras motorină din rezervorul unui utilaj aflat în parcul unei societăți din extravilanul comunei Roata de Jos, județul Giurgiu și fiind observați au fugit.
În urma cercetărilor și activităților specifice întreprinse de polițiști s-a stabilit că, în noaptea de 19/20.08.2018, trei bărbați, cu vârste între cuprinse între 18 și 24 ani, din orașul Videle, județul Teleorman s-au deplasat cu autoturismul, proprietatea concubinei unuia dintre aceștia, în comuna Roata de Jos, iar din rezervorul unei autoutilitare aflată în perimetrul unui parc petrolier, prin forțarea bușonului, au sustras o cantitate de 40 litri de motorină in 2 bidoane din plastic.
Fiind surprinși de către agenții de securitate, cei trei au fugit și au ascuns cele două bidoane cu motorină într-o cultură de porumb, la circa 30-40 metri de utilajul de unde au sustras combustibilul, acesta fiind ulterior recuperat de polițiști..
În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infecțiunii de furt calificat.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!