Actualitate La zi

Cinci persoane reţinute şi 17 percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti în judeţele Giurgiu, Teleorman şi municipiul Bucureşti

politieCei de la Poliţia Giurgiu au anunţat, în urmă cu câteva momente, că au efectuat duminică, 13 aprilie, 17 percheziţii domiciliare, în judeţele Giurgiu, Teleorman şi municipiul Bucureşti. Percheziţiile au fost făcute de cei de la Poliţia Oraş Bolintin Vale, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman.
„Persoane ale căror domicilii au fost percheziţionate fac parte dint-o grupare infracţională specializată în furturi din locuinţe şi auto, care au acţionat pe raza judeţelor Giurgiu, Teleorman şi municipiul Bucureşti.

În urma probatoriului administrat, cinci persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, au fost reţinute şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Giurgiu, urmând ca la data de 14 04 2014, să fie prezentaţi judecătorilor de la Judecătoria Bolintin Vale cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat”, se arată în comunicatul Poliţiei Giurgiu.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!