Actualitate

CIOLOŞ A SCHIMBAT „PREFECŢII POLITICI”! A FĂCUT SCHIMBAREA ŞI LA GIURGIU!

P-3-650x223
Nu a respectat echidistanţa politică, obedienţă faţă de PSD, apropiere faţă  de senatorul Niculae Bădălău, sunt doar câteva dintre reproşurile aduse fostului prefect de Giurgiu, Nina Carmen Crişu, reproşuri aduse de tot mai multe persoane publice din judeţul nostru. Iar numirea unui nou prefect la Giugriu, unul care să nu aibă partipriuri cu nimeni era mai mult decât necesară. Acest lucru s-a întâmplat zilele trecute, când a fost numit un nou prefect: Zorinel Niculcea. Această decizie a adus şi multă tensiune în rândul social-democraţilor, singurii care „apreciau activitatea prefectului” şi care acum şi-au pierdut „jucăria preferată”.

Prin urmare, după un proces de analiză realizat la nivelul Guvernului, miercuri prefectul de Giurgiu a fost schimbat. Potrivit premierului Dacian Cioloş, prefecţii au fost demişi fie pentru că nu au performat, fie pentru că nu au respectat „echidistanţa politică” , elemente pe care le-a cerut tuturor la instalarea sa ca premier.

Conform legislaţiei actuale, Guvernul are competenţa exclusivă în numirea şi eliberarea din funcţie a prefecţilor, iar  criteriile avute în vedere la numirea noilor prefecţi sunt doar o componenţă a unui proces de analiză realizat la  nivelul Guvernului, prin intermediul  Ministerului de Interne.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

cetatenii de pe raza judetului Giurgiu 16 aprilie 2016 at 9:23

Salutam aceasta schimbare de prefect de la prefectura giurgiu si speram ca noul prefect de giurgiu sa fie in slujba cetatenilor ;sa rezolve problemele cetatenilor si sa finalizeze numeroasele probleme cu reconstituirea dreptului de proprietate conform legii fondului funciar

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!