Actualitate

CJ Giurgiu a suspendat hotărârea prin care Dan Mucenic fusese numit manager interimar la Biblioteca Judeţeană

CJConsilierii judeţeni au decis, cel putin temporar, soarta lui Ion Gaghii, la Biblioteca Judeteană după ce Tribunalului Giurgiu i-a dat dreptate acestuia in cazul de incompatibilitate propus de ani. Situatia ar putea insa sa nu  ramana asa, după ce la sfarsitul sedintei extraordinare, secretarul judetului a anuntat ca ar putea ataca prin recurs, hotararea instantei.

După ce a fost inalturat din funcţie in luna aprilie, in urma unui raport al ANI si prin votul secret al consilierilor judeteani, vineri, Ion Gaghii a fost repus in funcţie, in locul lui Dan Mucenic. Toata situatia a fost explicată de către preşedintele CJ Giurgiu, Vasile Mustaţea, înaintea votului secret.

Pentru lămuriri suplimentare, le-a stat la dispoziţie consilierilor,  secretarul judetului, Florian Dinu.

După mai multe discuţii şi luări de cuvânt, s-a trecut la procedura de vot secret, in urma căreia a fost suspendata executarea Hotărârii nr.50 din 15 aprilie 2013 a Consiliului Judeţean Giurgiu privind numirea domnului Mucenic Dan Alexandru în funcţia de manager interimar la Biblioteca Judeţeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu. Inainte de inchiderea sedintei, presedinte CJ a facut si o informare cu privire la o posibilă incalcare a legii achiziţiilor publice, tot din curtea Bibliotecii Judetene, subiect care a provocat mai multe discutii intre Ion Gaghii si consilierii judeteni. Acela a fost si momentul in care secretarul judetului, Florian Dinu a lansat ideea recursului la care va apela CJ in cazul hotararii judecatoresti, desi pana atunci, presedintele Vasile Mustatea nu pronunţase o decizie clara in acest sens. Ramane asadar de vazut daca Ion Gaghii căştiga in instanta, in cazul in care CJ face recurs, si daca Tribunalul ii da castig de cauza prin hotarare definitiva si irevocabila.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!