Actualitate Comunicate Educație Eveniment La zi Politic Social

CJ GIURGIU: “Consorțiu pentru învățământ dual integrat – Centru de expertiză în Regiunea Sud Muntenia” în scopul formării profesionale de calitate a elevilor și studenților

Întruniți în ședință, consilierii județeni au aprobat, în unanimitate, proiectul de hotărâre privind încheierea unui contract de parteneriat pentru constituirea “Consorțiului pentru învățământ dual integrat – Centru de expertiză în Regiunea Sud Muntenia”, prin care se dorește asigurarea formării profesionale de calitate a elevilor și studenților, în vederea obținerii unei calificări și, mai apoi, a unui loc de muncă stabil și bine plătit.

Consiliul Județean Giurgiu este partener alături de: Primăria Municipiului Giurgiu (lider de consorțiu), Municipiul Zimnicea, Municipiul Călărași, Județul Călărași, Universitatea Politehnică București, Colegiul Tehnic “Viceamiral Ioan Bălănescu” Giurgiu, Liceul Teoretic Zimnicea, Liceul Tehnologic “Dan Mateescu” Călărași, Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, S.C. SHIPYARD ATG GIURGIU SRL, S.C. REOS PRODUCTION SRL, S.C. RACMAN SRL, S.C. AXEL PROJECT SRL și S.C. ROMVELIA PRODCOM SRL.

Pe durata desfășurării contractului, vor fi derulate activități de promovare a ofertei, de recrutare, de selecție și de admitere a elevilor și studenților în sistemul de învățământ dual, de formare profesională, inclusiv susținerea examenului final de certificare a calificării.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!