Actualitate

Codul galben se extinde România este şi ea sub cod galben de ninsori şi viscol.

10881235_746577735396195_691575143_nCodul galben se extinde România este şi ea sub cod galben de ninsori şi viscol. Duminică dimineaţă, ministrul de Interne a convocat o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, care se va desfăşura în sistem de videoconferinţă cu prefecţii şi reprezentanţii structurilor teritoriale de ordine şi siguranţă publică.
31 de judeţe şi Bucureştiul rămân sub cod galben de ninsori şi viscol până duminică, când acesta va fi extins la 34 de judeţe. Nu s-au înregistrat drumuri închise sau blocate din cauza ninsorii. Duminică dimineaţă, la ora 10.00, ministrul de Interne a convocat o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, care se va desfăşura în sistem de videoconferinţă cu prefecţii şi reprezentanţii structurilor teritoriale de ordine şi siguranţă publică.
Un nou cod galben va fi în vigoare de duminică, ora 20.00, până luni la ora 23, când se vor semnala ninsori, intensificări ale vântului, precipitaţii mixte, polei în 34 de judeţe şi Bucureşti. .
 Începând de duminică seara (28 decembrie) ninsorile vor cuprinde treptat cea mai mare parte a ţării, iar în sud şi sud-est vor fi abundente şi se va depune un strat nou şi consistent de zăpadă. În Lunca Dunării şi în Dobrogea precipitaţiile vor fi mixte şi se va depune polei.
În cea mai mare parte a Munteniei, în jumătatea de sud a Moldovei, în Dobrogea şi în estul Olteniei, vântul va prezenta intensificări temporare, cu rafale de peste 70 km/h, viscolind şi troienind zăpada.
Atenţionarea este valabilă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Mehedinţi, Dolj, Gorj, Olt, Teleorman, Argeş, Vâlcea, Dâmboviţa, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Galaţi, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamţ, Suceava, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Alba şi Hunedoara, Caraş Severin, Timiş, Arad, Botoşani şi Iaşi.
(gândul.info)
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!