Actualitate

Condiţii BA, afişe DA! Şi mincinoase, pe deasupra!

  • piata tineretuluiCondiţii decente în piaţa volantă din cartierul Tineretului nu prea sunt! În schimb avem afişe mari puse de PSD prin care aceştia îşi fac campanie, şi nu oricum, una mincinoasă. Deşi, iniţiativa măririi alocaţiilor a aparţinut PNL (practic, atunci s-a aprobat amendamentul ropus de liberali), vin acum pesediştii şi mint, cu neruşinare: „noi am dublat alocaţia copiilor”. Ba, mai pun, şi afişe sfidătoare, furând astfel startul campaniei electorale!

În urmă cu aproximativ un an, municipalitatea se lăuda cu amenajarea unei piețe volante în cartierul Tineretului, piață care ar fi trebuit să vină în sprijinul micilor comercianți. În prezent piața este neîncăpătoare, iar comercianții sunt nevoiți să își expună marfa pe trotuar ca și înainte, deoarece tarabele nu sunt suficiente.

Lipsa tarabelor, spațiul îngust, dar și ploaia care uneori le dă batai de cap, sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă oamenii care doresc să facă un bănuț cinstit. Ținând cont de faptul că este vorba despre o piață țărănească, destinată exclusiv producătorilor de fructe și legume, majoritatea dintre aceștia sunt bătrâni, pentru care soarele reprezintă o reală problemă în ceea ce privește sănătatea. Aceștia mai spun de asemenea, că din cauza faptului că tarabele nu sunt dotate cu un acoperiș, de cele mai multe ori se întorc acasă cu marfa uscată.

Comercianții din piața volantă vor sta în continuare în soare și în ploi pentru un bănuț în plus. Giurgiuvenii se întreabă de ce autoritățile nu somează proprietarul pieței Decebal să se ocupe de modernizarea acesteia, deoarece este destul de spațioasă, iar locuitorii din zonă și nu numai spun că ar fi utilă.

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!