Actualitate La zi Social

Conferința de presă la CJ Giurgiu: „i.R.E.M – Instituții Responsabile, Eficiență Managerială”

Marti, 27 iulie 2021, la sediul CJ Giurgiu, a avut loc conferința de presă organizată în cadrul proiectului „i.R.E.M – Instituții Responsabile, Eficiență Managerială”, finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă . Alături de Adrian Bădilă și Cristina Nicolescu – reprezentanții firmei de consultanță și echipa de implementare a proiectului, la eveniment a luat parte si președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.

Tema conferinței a vizat tocmai etapa de transparență decizională a Strategiei de Dezvoltare a Județului Giurgiu pentru perioada 2021-2027, respectiv prezentarea Planului Strategic Instituțional al Consiliului Județean Giurgiu pentru perioada 2021-2027.

Proiectul are ca obiective: consolidarea capacității instituționale a Consiliului Județean Giurgiu, creșterea performanței administrației locale, optimizarea proceselor administrative ale instituției și adoptarea unor măsuri de simplificare a furnizării serviciilor către cetățeni și mediul de afaceri, prin implementarea unor sisteme informatice inovative.

În cadrul conferinței au fost prezentate viziunea de dezvoltare a județului Giurgiu și măsurile propuse și pentru perioada 2021-2027.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Conferința de presă la CJ Giurgiu: „i.R.E.M – Instituții Responsabile, Eficiență Managerială” – www.giurgiuonline.com 27 iulie 2021 at 13:37

[…] post Conferința de presă la CJ Giurgiu: „i.R.E.M – Instituții Responsabile, Eficiență Managerial… appeared first on Informatia de […]

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!