Actualitate Politic

„PNL are grijă de sănătatea ta”

oflPARTIDUL NAŢIONAL LIBERALSiglă_nouă_PNL

ORGANIZAŢIA FEMEILOR LIBERALE

FILIALA JUDEŢEANĂ GIURGIU

COMUNICAT DE PRESĂ

Organizaţia Femeilor Liberale – Filiala judeţeană Giurgiu sărbătoreşte Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului la sân – 1 octombrie, printr-o acţiune complexă, desfăşurată în cadrul proiectului naţional „PNL are grijă de sănătatea ta”.

Miercuri, 30 septembrie, în municipiu vor fi distribuite câteva sute de flyere prin care giurguvenii sunt invitaţi să participe la dezbaterea pe tema importanţei prevenţiei în depistarea timpurie a cancerelor şi în îmbunătăţirea stării generale de sănătate a populaţiei,legislativ iniţiat de PNL pe această temă, ce va avea loc joi, 1 octombrie, cu începere de la ora 17,00, în Cafeneaua Artiştilor din incinta Teatrului „Tudor Vianu”. La eveniment vor fi prezente cadre medicale, psihologi şi reprezentanţi ai mai multor ONG-uri. Seara se va încheia în centrul municipiului, unde doamnele din OFL Giurgiu vor împărţi trecătorilor fundițe roz, ca simbol al luptei împotriva cancerului la sân.

În luna octombrie, sub acelaşi generic al proiectului „PNL are grijă de sănătatea ta”, doamnele din OFL Giurgiu vor mai organiza şi alte acţiuni, în municipiu şi judeţ, de testare gratuită a sănătăţii ochilor, de promovare în rândul populaţiei a conceptului de prevenţie şi de implicare a societăţii civile în susţinerea proiectului legii prevenţiei în sănătate pe care PNL urmează să îl depună spre dezbatere şi aprobare în această sesiune parlamentară.

Comunicator proiect,

Elsa Luminiţa Joantă

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!