Actualitate Politic

S-au aşezat lucrurile la Ulmi. PNL şi-a format o nouă organizaţie

_DSC0244Ca o dovadă a susţinerii şi aprecierii noilor membri ai PNL, reprezentanţi de seamă din conducerea organizaţiei liberale judeţene au mers, miercuri, 14 mai, la Ulmi, pentru a participa la o şedinţă de constituire a noii organizaţii locale. În cadrul întâlnirii au fost făcute şi alegeri, iar noul preşedinte al PNL Ulmi este Daniel Burdulea.

 
L-au pierdut pe Petre Nicolae(primarul de Ulmi care şi-a anunţat luni susţinerea pentru PSD), dar l-au câştigat pe Daniel Burdulea, fost PSD, un politician cu care liberalii au avut, au spus, ei, întotdeauna o relaţie de respect reciproc. Miercuri seară, a fost convocată o şedinţă, pentru că Burdulea a adus cu el în PNL zeci de colegi, unii foşti social-democraţii, alţii liberali care nu s-au raliat deciziei lui Petre Nicolae de a susţine PSD. La eveniment au sosit preşedintele de la judeţ, Vasile Mustăţea, şeful de la municipiu, Dumitru Beianu, vicepreşedinţii Ion Mateescu şi Dumitru Gavrilă, secretarul general al PNl Giurgiu, Marian Măroiu, dar şi deputatul Ioan Teodorescu. Fiecare dintre ei a avut câte un mesaj de încurajare a noii echipe şi de felicitări pentru intrarea în partid a lui Daniel Burdulea._DSC0229
Tot miercuri, au fost, bineînţeles, înainte de alegeri, completate, semnate şi verificate zeci de adeziuni ale celor care au dat asigurări că vor păstra PNL Ulmi pe primul loc în comună, cea mai mare din judeţul nostru.
Daniel Burdulea a reamintit faptul că, după anunţul lui Petre Nicolae de a susţine PSD, organizaţia formaţiunii menţionate, de la Ulmi, a fost dizolvată. Evident, şi liberalii şi-au desfiinţat-o pe a lor. „Am discutat cu colegii de la PNL şi proiectele şi seriozitatea lor m-au determinat să vin în acest partid. Voi face, împreună cu dumneavoastră ca PNL să fie numărul 1 în comuna Ulmi”, a spus Burdulea._DSC0248
Este bine cunoscut faptul că Vasile Mustăţea l-a susţinut, ca şi coleg de partid, dar şi ca prieten, în momente critice, politic vorbind, pe Petre Nicolae, de două ori rămas temporar fără mandat, o dată de viceprimar, iar apoi de primar, din cauza prefecţilor Noruţ Stănişteanu, respectiv Nina Crişu, care au făcut, în acest sens, acţiuni în instanţă. De fiecare dată, sprijinit, deci, de PNL, Nicolae şi-a reluat activitatea. „Vă spun cu multă tristeţe, pentru mine a fost o lovitură neaşteptată. De 6 ani, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să-l ajut. Nici în comuna mea, la Vedea, n-am fost de atâtea ori ca la Ulmi. Consider că nu meritam aşa ceva! Eu nu ştiu ce ar fi trebuit să fac mai mult pentru ca acest om să nu mă abandoneze. L-am contactat pe domnul Burdulea pentru că, indiferent din ce partid am făcut parte, am avut întotdeauna un respect reciproc”, a spus Mustăţea.
Încurajări privind activitatea lor viitoare, mai ales acum, în campanie electorală, au primit liberalii din Ulmi de la fiecare dintre cei care au luat cuvântul.
Declarându-se onorat să fie acolo, alături de vechiul său prieten, Burdulea, Dumitru Beianu le-a spus oamenilor că în politică se întâmplă multe lucruri greu de înţeles, dar acestea trebuie folosite în favoarea lor. De asemenea, liderul liberalilor din municipiul Giurgiu, dar şi administrator public al judeţului, a declarat: „Formaţi o echipă, sunteţi locuitori ai unei comune mari, cu multe sate componente, mai mult decât sigur domnul preşedinte are în intenţie să multiplice această structură de conducere la nivelul fiecărei localităţi componente. Nimeni nu ar trebui să creadă că în politică trebuie să începi cu ocuparea unei funcţii. Nu. Începi cu dăruire, cu sinceritate şi cu respect şi apreciere pentru fiecare dintre cei care sunt aproape. Acesta este secretul succesului şi îmi doresc foarte mult ca această comună, prin organizaţia PNL de aici, să devină una de referinţă în cadrul organizaţiei judeţene”._DSC0231
Apoi, alţi lideri de la organizaţia judeţeană l-au felicitat pe Burdulea pentru alegerea făcută şi l-au descris, fiecare, ca pe un om gospodar, harnic, comunicativ şi care, fără îndoială, merită să devină primarul comunei Ulmi, din 2016.
La Valahia TV(www.valahiatv.ro), joi seară, după ştiri, puteţi urmări discursurile tuturor celor din conducerea PNL Giurgiu care au participat miercuri, la şedinţa de la Ulmi.
 
Cătălina Sfetcu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!